Tgrt Haber

Niğde'de elektrik direğine çarpan araç alev aldı! Yanarak can verdiler…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
11 Temmuz 2023 06:08 - Güncelleme : 11 Temmuz 2023 06:10
Niğde'de elektrik direğine çarpan araç alev aldı! Yanarak can verdiler…

Son dakika haberi: Niğde’de yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarpan otomobil daha sonra elektrik direğine çarparak alev aldı. Feci olayda yaya ile araçtaki 2 kişi yaşamını yitirdi.

Anadolu Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre plakası ve sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen otomobil, Niğde-Bor kara yolunda yolun karşısına geçmeye çalışan 23 yaşındaki Edanur Çeliktaş’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan araç yol kenarındaki elektrik direğine çarparak alev aldı. Çevredeki vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

YANARAK HAYATINI KAYBETTİLER…

İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alev alan otomobildeki yangını söndürdü. Kazada, Çeliktaş ile yanan araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Cenazeler, Niğde​ Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yayaya çarpan araç alev aldı, otomobildeki 2 kişi yanarak hayatını kaybetti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...