Tgrt Haber

Nişana giden aile faciayı yaşadı: 1 ölü, 5 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Ekim 2022 00:02 - Güncelleme : 17 Ekim 2022 00:29

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde nişana giden ailenin bulunduğu otomobil sulama kanalına uçtu. Kanala düştükten sonra ters dönen aracın içinde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı.

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde meydana gelen feci kazada, Mesut Kocabıyık (43) idaresindeki otomobil yolun sağ tarafında bulunan sulama kanalına uçtu. Feci kazayı gören vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi.

İTFAİYE EKİPLERİ ARAÇTA SIKIŞANLARI KURTARDI

İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobil sürücüsü Mesut Kocabıyık ile otomobilde bulunan Celal Emir Kocabıyık (8), Elif Kocabıyık (38), Eymen Kocabıyık (3), Fadime Kutlu (41) ve Ceren Kutlu (11), itfaiye ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkartıldı.

Nişana giden aile faciayı yaşadı: 1 ölü, 5 yaralı

SÜRÜCÜ KURTARILAMADI

Sağlık ekipleri sürücü Mesut Kocabıyık’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralılar ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...