Tgrt Haber

Baba dehşeti: Nişanlı çift kafasından vurulmuş halde ormanlık alanda bulundu!

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Mart 2023 14:55 - Güncelleme : 01 Mart 2023 15:20
Baba dehşeti: Nişanlı çift kafasından vurulmuş halde ormanlık alanda bulundu!

Adana’da dün yaşanan dehşet verici olaydan nişanlı çift ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu. Cinayeti işlediği ortaya çıkan genç kadının babası, polis tarafından yakalandı.

Adana​'nın Çukurova​ ilçesinde bir ormanlık alanda yaşanan olayda bir süre önce nişanlanan Zülfiye Dopoğlu (24) ve Abdülsamet Kocaman (27) başlarından vurulmuş halde bulundu. Bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, erkek şahsın hayatını kaybettiğini tespit ederken, ağır yaralanan kadın ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Adana polisi olayla bağlantılı şüpheli veya şüphelileri bulmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmada öldürülen kadın ve erkeğin nişanlı olduğu belirlendi. Polis olay yerine geliş güzergahındaki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemede bir otomobilin hızla gittiği tespit edildi. Polis otomobilin hızlı gitmesinden şüphelenerek aracın sahibini tespit etti.

GENÇ KIZIN BABASINA AİT

Otomobil, hayatını kaybeden kızın babası M.D.'ye (49) ait çıktı. Polis, şüpheli babayı Sarıçam ilçesindeki evine baskın yaparak yakaladı. Zanlı, emniyete getirilerek sorguya alındı. Genç kadının iki gün önce evden nişanlısına kaçtığı, babanın da bu yüzden cinayeti işlediği ileri sürüldü.

Şüphelinin yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...