Tgrt Haber

Nişanlı çiftin talihsiz günü

17 Aralık 2014 14:51
Nişanlı çiftin talihsiz günü

Antalya'da nişan fotoğrafı çektirmek için tarihi Kaleiçi'ne giden çiftin yanlış yere park ettikleri otomobilleri çekildi.

Antalya'da Aksu Belediyesi'nde inşaat mühendisi olarak çalışan Oğuz Celbiş ile üniversite öğrencisi Havvanur Elçin, geçtiğimiz hafta evliliğe ilk adımı atarak nişanlandı. Törenin ardından nişan fotoğrafı çektirmek için tarihi Kaleiçi'ne giden çift, talihsiz bir olay yaşadı. Genç çiftin fotoğrafları çekilirken, yanlış yere park ettikleri otomobilleri de çekici ile çekildi. Otomobillerinin çekiciye yüklendiğini gören nişanlı çift, koşarak araçlarının yüklendiği kamyonetin önünü kesti. Celbiş ve Elçin çifti, ısrarlarına rağmen trafik ekibini ikna edemedi ve otomobil otoparka çekildi. Taksiyle araçlarının peşinden otoparka giden nişanlı çift, otopark ve çekici ücretini ödedikten sonra araçlarına kavuştu. Kaynak:Habertürk
Nişanlı çiftin talihsiz günü
Nişanlı çiftin talihsiz günü

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...