Tgrt Haber

Nursena Kozan'dan acı haber! Eski eşi başından vurmuştu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
14 Aralık 2023 07:23 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 07:41

Ankara'da eski eşi tarafından başından silahla vurulan Nursena Kozan, tedavi gördüğü hastanede hayata tutunamadı.4 yaşındaki kızı öksüz kaldı.

Türkiye'nin kanayan yaralarından biri olan kadın cinayetlerine bir yenisi başkent Ankara​'da eklendi. Eski eşi tarafından silahla başından vurulan Nursena Kozan ağır yaralandığı olayın ardından tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay dün akşam saatlerinde, Sincan​ Tandoğan Mahallesi Peçenek Caddesi'nde meydana gelmişti. Ş.Ş isimli saldırgan, boşandığı eşi 4 yaşındaki kızının annesi Nursena Kozan'ı başından silahla vurmuş, ağır yaralanan kadın hastanede tedavi altına alınmıştı.

Ş.Ş. ise Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalanmıştı.

ACILI BABA: GEREKEN CEZA VERİLMELİ

Olayın ardından hastaneye gelen kadının babası Erdal Kozan, henüz kızının ölüm haberini almadan önce yaptığı açıklamada şüpheli hakkında gereken cezanın verilmesini istediğini belirterek, “Ben Nursena Kozan’ın babasıyım. Bugün Sincan’da kadın cinayetine maruz kalan kişi benim kızım. 1 yıl kadar önce boşandı. İşine gidip gelen bir insandı. Bugün boşandığı eşi gelerek, tartışarak kafasına ateş etti" ifadelerini kullandı.

"MÜEBBET İSTİYORUM"

Baba Kozan, kamuoyunda olayın takipçisi olmak istediğini dile getirerek "Bunun son olmasını istiyoruz. Kamuoyu da takip ederse memnun olurum. Çok acı içerisindeyim. Evladımın 4 yaşında kızı vardı. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Ben Türk adaletine inanıyorum. Bu suçun sonucunda müebbet alacağına da inanıyorum. Hakimin müebbetle yargıladığını duyduğum an içimin yangını sönmez ama en azından biraz rahatlar” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...