Tgrt Haber

Nusaybin'de yol kesen PKK'lılar araçları yaktı

05 Mart 2016 19:00
Nusaybin'de yol kesen PKK'lılar araçları yaktı

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde uluslararası İpek Yolu'nu kesen bir grup PKK'lı 2 TIR'ı ateşe verip yaktı.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde uluslararası İpek Yolu'nu kesen bir grup PKK'lı 2 TIR'ı ateşe verip yaktı, yoldan geçen araçların lastiklerine de uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Bölgeye giden polis ekiplerine ateş açıp kaçan PKK'lıların yakalanması için operasyonlar sürüyor.

Nusaybin'den geçen tarihi İpek Yolu'nu bugün öğleden sonra bir grup silahlı PKK'lı terörist tarafından kesildi. Yoldan geçen 2 TIR'ı ateşe verip yakan teröristler, diğer araçların lastiklerine de uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Açılan ateşte Cizre'ye giden Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin arama kurtarma aracına da kurşunlar isabet etti. PKK'lıların saldırılarında şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken teröristler gasp ettikleri bazı TIR'ları da Dicle Mahallesi'ne götürerek burada yolları kapatacak şekilde park ettikleri görüldü.

PKK'lılar bölgeye giden polis ekiplerine de ateş açtı. Polis ekiplerinin de karşılık vermesiyle çıkan çatışma sonunda teröristler kaçtı. Polis teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede operasyon başlattı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...