Tgrt Haber

Nusret'ten Köfteci Yusuf göndermesi! Domuz eti skandalı sonrası dikkat çeken paylaşım

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
11 Ekim 2024 20:28 - Güncelleme : 11 Ekim 2024 20:56

Dünyaca tanınan Türk şef Nusret, Köfteci Yusuf'a domuz eti göndermesi yaptı. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesinde, içinde domuz eti çıkan Köfteci Yusuf'a gönderme yapan Nusret Gökçe "Siz ve sağlığınız bizim için çok çok değerli ve önemli" diyerek video paylaştı.

Tarım ve Orman Bakanlığı​'nın yayımladığı listeye göre, taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar arasında Köfteci Yusuf da yer aldı. Listeye göre köfteye domuz eti katan Köfteci Yusuf'a ise dünyaca ünlü Türk şef Nusret Gökçe'den gönderme geldi. 

NUSRET'TEN 'KÖFTECİ YUSUF' GÖNDERMESİ!

Instagram hesabından işletmesinden video paylaşan Nusret paylaşımına "Kalite hiçbir zaman pahalı değildir. Siz ve sağlığınız bizim için çok çok değerli ve önemli" notunu ekledi. Yaklaşık 7 milyon kişinin izlediği videoya binlerce yorum ve beğeni geldi.

Nusret'ten Köfteci Yusuf göndermesi! Domuz eti skandalı sonrası dikkat çeken paylaşım - 1. Resim


KÖFTECİ YUSUF'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye günlerdir konuştuğu Köfteci Yusuf'tan günler sonra açıklama geldi. Skandalın ardından konuya ilişkin YouTube'dan bir video mesaj yayımlayan şirketin sahibi Yusuf Akkaş, yabancı bir firma olsaydı kendisine dokunulmayacağını öne sürdü.

Akkaş o paylaşımında, "Siyasi ilişkilerim olsa da bu kadar kolay dokunamazlar diye düşünüyorum. Ben çok güçlü olsam buradan numune de alamazlardı. Bir mafya bağlantımızın olması bize pozitif yansır mı? Bu şirket hiç buralara bulaşmadan bir yerlere geldi." demişti.

Nusret'ten Köfteci Yusuf göndermesi! Domuz eti skandalı sonrası dikkat çeken paylaşım - 2. Resim


'ŞİRKETLERDEN TEKLİF ALDIK'

Bir çok büyük şirketten ortaklık teklifi aldıklarını ama bunları kabul etmediklerini de belirten Yusuf Akkaş "Ben bu şirketin hızla büyüyeceğine inandığım için halka arz etmedim" dedi.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ece11 Ekim 2024 20:33

Nusret'in yapısı ne kadar da değişik ya Köfteci Yusuf'un işi mi dertlenmeyi bırakıp biraz daha dikkatli olması lazım

Sonraki Haber Yükleniyor...