Tgrt Haber

Oba Makarna'daki patlamadan bir acı haber daha!

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Ekim 2024 10:16 - Güncelleme : 10 Ekim 2024 10:44
Oba Makarna'daki patlamadan bir acı haber daha!

Sakarya'da Oba Makarna fabrikasında meydana gelen korkunç patlamada ölü sayısı artıyor. Patlamada ağır yaralanan 26 yaşındaki Merve Menteş de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 1 ay sonra düğünü olacağı öğrenilen Merve Menteş'in ölümü yakınlarını hüzne boğdu.

Sakarya'nın Hendek​ ilçesinde 15 Eylül'de Oba Makarna​ fabrikasında meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetmiş, 30 kişi de yaralanmıştı. İtfaiye ekiplerince devam eden soğutma çalışmaları esnasında fabrika içerisinde 27 yaşındaki Mesut Şimay'ın cansız bedeni bulunmuştu.

Patlamada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Kocaeli Şehir Hastanesi'nde 20 günlük yaşam savaşını kaybeden 22 yaşındaki Eray Kızıldağ'da 5 Ekim Cumartesi günü Hendek ilçesinden son yolculuğuna uğurlandı. Patlamada ağır yaralanan ve tedavisi İstanbul Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi'nde devam eden Güven Albayrak'tan da (24) dün acı haber geldi. 25 gündür yaşam mücadelesi veren Albayrak, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Oba Makarna'daki patlamadan bir acı haber daha! - 1. Resim


1 AY SONRA EVLENECEKTİ

Bugün birr acı haber de tedavisi devam eden 26 yaşındaki Merve Menteş'ten geldi. Menteş hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Merve'nin ölümü tüm yakınlarını hüzne boğarken 9 Kasım 2024 tarihinde dünya evine gireceği öğrenildi. 26 yaşındaki Merve'nin de hayatını kaybetmesi ile birlikte makarna fabrikasındaki patlamada ölü sayısı 4'e yükseldi.

Oba Makarna'daki patlamadan bir acı haber daha! - 2. Resim


FABRİKA MÜDÜRÜ TUTUKLANMIŞTI

Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde aralarında fabrika sahipleri ve yöneticilerin de bulunduğu 7 şüpheli 19 Eylül tarihinde Hendek Adliyesi'ne ifadeye çağrıldı. İfadeleri tamamlanan 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 1 kişi ise alınan ifadesinin ardından salıverildi. 20 Eylül'de sağlık kontrollerinden geçirilen ve Hendek Adalet Sarayı'na götürülen 6 şüpheliden fabrika müdürü V.U., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Fabrika sahipleri, 1 iş güvenliği uzmanı, değirmen sorumlusu ve elektrik bakım uzmanı ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aylin10 Ekim 2024 10:42

Bu kadar acı bir haber mi olur ya, genç kızın hayatı böylece sona ermiş, düğün planları da suya düşmüş demek ki

Sonraki Haber Yükleniyor...