Tgrt Haber

Ocakta unutulan yemek yangına sebep oldu! 2 kişi hastanelik oldu

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Ağustos 2023 09:05 - Güncelleme : 12 Ağustos 2023 09:16
Ocakta unutulan yemek yangına sebep oldu! 2 kişi hastanelik oldu

Burdur’da ocakta unutulan yemek nedeniyle çıkan yangını söndürmek isteyen 2 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Burdur​'da bulunan bir apartmanın 3. katından bir anda alevler yükselmeye başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve doğalgaz dağıtım şirketi ekibi gönderildi.

2 KİŞİ HASTANELİK OLDU

Binadan çıkan dumanları gören Nuri K. ve Ümit C. yangını söndürmek için daireye girdi. Yangın​ tüpüyle müdahale etmeye çalışsalar da dumandan etkilenerek dışarı çıkmak zorunda kaldılar.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürürken dairede yaşadığı öğrenilen yabancı uyruklu iki şahıs ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yangının ocakta unutulan yemekten çıktığı ve daha sonra önce aspiratöre ardından dolaplara sıçraması sonucu büyüdüğü öğrenildi.

Yangın sırasında dumandan etkilenen Nuri K. ve Ümit C. Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...