Tgrt Haber

Oğlu mezara, baba cezaevine girdi! Öldürülmeden önceki mesajları ortaya çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2024 13:40 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 15:51
Oğlu mezara, baba cezaevine girdi! Öldürülmeden önceki mesajları ortaya çıktı

Kocaeli'de uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen oğlu öldüren babanın yargılanmasına devam edildi. Gencin öldürülmeden bir gün önce ailesine gönderdiği mektup ortaya çıktı.

Kocaeli​'de 14 Kasım 2022 tarihinde yaşanan olayda; uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Yunus Ş. (24) ile babası Şakir Ş. (55) arasında bir tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve Yunus Ş., babasına saldırdı. Baba Şakir Ş. ise oğlunun boğazını sıktı.

Ancak Şakir Ş., oğlunun bilincini kaybettiğini fark edince boğazını bıraktı. Anne Arzu Ş. ise oğlunu hareketsiz halde yerde görünce hemen durumu ekiplere bildirdi. Hastaneye kaldırılan Yunus Ş., doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Şakir Ş. gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İlk duruşma, 1 Kasım 2023'te görüldü ve sanık, tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"KAÇ GÜNDÜR SOKAKTA YATIYORUM"

Olayla ilişkin açılan davanın duruşmasına tutuksuz sanık Şakir Ş. ve avukatı Hakan Akkaya katıldı. Duruşmada, Yunus Ş.'nin cep telefonunun incelendiği ve ailesine bazı mesajlar attığı belirtildi. Olaydan bir gün önce Yunus Ş.'nin babasına "Neden beni beklemiyorsunuz da gidiyorsunuz? Kaç gündür sokakta yatıyorum" şeklinde bir mesaj gönderdiği öğrenildi.

Oğlu mezara, baba cezaevine girdi! Öldürülmeden önceki mesajları ortaya çıktı - 1. Resim

"ÇIRPINIYORUM, NEFES ALAMIYORUM"

Yunus Ş.'nin annesine gönderdiği mesajda ise, "Uyuşturucu içmiyorum, sözlerimi anlamıyorsunuz. Yanlış şekilde insanlara lanse ediyorsunuz beni. İbo (abisi) beni yere yatırıyor. Çırpınıyorum, nefes alamıyorum, 'Niye çırpınıyorsun?' diye soruyor. Tabii ki küfür ediyorum, göğsüme bastırıyor. İftiradan hepinizden şikayetçi olacağım. Darp raporu aldım. Suç duyurusunda bulunacağım. Eve rahat uyumak için geldim, beni polise aldırıyorsunuz. Pazartesi adliyede görüşürüz. Uyuşturucu bağımlısı olduğumu iddia etmeyin sürekli. Her yerde duydunuz mu?" şeklinde ifadeler kullandığı ortaya çıktı.

Oğlu mezara, baba cezaevine girdi! Öldürülmeden önceki mesajları ortaya çıktı - 2. Resim

SANIK BABAYA MESAJLAR SORULDU

Mahkeme başkanı, sanık baba Şakir Ş.'ye, "İbo beni yere yatırıyor. Çırpınıyorum, nefes alamıyorum 'Niye çırpınıyorsun?' diyorsun. Tabii küfür ederim, göğsüme bastırıyor" mesajının neye dair olduğunu sorduğunda, Şakir Ş., "13 Kasım 2023 tarihinde sabah saatlerinde oğlumla yaşadığımız konuşmalar, daha önce anlattığım üzere olay tarihinden bir gün öncesine dayanıyor. Yunus'u terminale götürmüştük. Sonrasında karakola gittik ve döndükten sonra Yunus bizi görünce kaçmaya çalıştı. Ben kendisini koşup yakaladım. Oğlum İbrahim de yanımdaydı. Yunus'u kontrol altına almak için aramızda bir arbede yaşandı. Bu nedenle telefon incelemesinde görünen konuşmalar aramızdaki bu olaya dayanıyor" şeklinde cevap verdi.

Oğlu mezara, baba cezaevine girdi! Öldürülmeden önceki mesajları ortaya çıktı - 3. Resim

DURUŞMA ERTELENDİ

Sanık avukatı Hakan Akkaya, "Daha önce sanığın ve tanıkların ifadelerinde bahsedilen maktulün annesinin boğazına bıçak dayamasına ilişkin bir araştırma yapılmasını istiyorum. Bu konuda maktulün kardeşinin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunduğu belirtilmiş. Bu ihbarın varsa kaydının çıkarılmasını talep ediyorum" şeklinde konuştu. Mahkeme heyeti de avukatın talebini kabul ederek duruşmayı erteledi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...