Tgrt Haber

Oğlunun cesedi derin dondurucuda bulunmuştu! Yazar Mustafa Kasadar konuştu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Sabah
14 Temmuz 2023 17:05 - Güncelleme : 14 Temmuz 2023 17:11

Milli Gazete Yazarı Mustafa Kasadar'ın vahşi bir cinayete kurban giden oğlu Muhammed Nuh Kasadar dualarla uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu cenazede acılı baba katil hakkında ilk kez konuştu.

İstanbul​ geçtiğimiz günlerde korkunç bir cinayete sahne olmuştu. Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar'ın 19 yaşındaki oğlu Muhammed Nur Kasadar, daha önce evlerinde çalışan bir şahıs tanafından fidye için kaçırıldıktan sonra öldürülmüüş, gencin cesedi parçalara ayrılmış halde Bayrampaşa​'daki bir evde bulunan derin dondurucunun içinden çıkmıştı.

Gözü dönmüş katil zanlısı, yargılanmak üzere tutuklanırken Muhammed Nur Kasadar'ın cenazesi bufün Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Baba Mustafa Kasadar, amca Mehmet Kasadar ve akrabalardan İhsan Kasadar cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul etti. Muhammed Nur Kasadar'ın annesi Mücahide Kasadar ve 4 kız kardeşi tabut başında gözyaşlarına hakim olamadı.

"BİZİ ÜZEN HUNHARCA ÖLDÜRÜLMESİ"

Baba Mustafa Kasadar, "Bugün 19 yaşında fiziği ve kalbiyle altın kalpli bir oğlumu toprağın altına gönderiyoruz. Biz Müslümanız, iman etmişiz. 19 yaşında, Allah kendisine bu kadar ömür vermiş. Buna üzüntümüz yok. Allah'a teslim olmuşuz. Bizi üzen hunharca öldürülmesidir. Kalp krizi, beyin kanamasıyla gitseydi yapacağımız bir şey yok derdim" ifadelerini kullandı.

Oğlunun borç bataklığına batmış, uyuşturucuya bulaşmış, hayattan ümidini kesmiş birisi tarafından katledildiğinin altını çizen Kasadar, "Çocuğumuzun bedenini bütün olarak alamadık" diyerek yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Muhammet Nuh Kasadar Edirnekapı Necatibey Mezarlığında toprağa verildi.

 

Kaynak: Sabah

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...