Tgrt Haber

Öğrencileri için korkuyordu kendi başına geldi

05 Mart 2014 12:27
Öğrencileri için korkuyordu kendi başına geldi

Öğretmen Uğur Avşar, öğrencileri için sinyalizasyon istediği kavşakta can verdi.

Öğrencilerin kaza geçirebileceği düşüncesiyle okul önündeki kavşağa sinyalizasyon yapılması için çalışan öğretmen Uğur Avşar, aynı yerde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Adana'nın merkez Sarıçam ilçesi Yeşilbulvar mevkisinde öğrencilerin büyük bölümü de, üst geçit ya da trafik ışığı olmayan kavşağı kullanmak zorunda kalıyor. Durumun farkına varan öğretmenlerden Uğur Avşar, kavşağa sinyalizasyon yapılması için çok uğraştı. Dilekçeler verdi, olmadı, okul müdürüne söyledi, yazı yazdırdı, yine olmadı.
Dilekçeye, "Kavşağa sinyalizasyon yapılmasına gerek yok" cevabı verildikten kısa süre sonra, öğretmen Uğur Avşar'ın çabaları sona erdi. Çünkü o kavşak, Uğur öğretmenin sonu oldu.
Öğrencileri için endişe eden öğretmen Uğur Avşar, karşıdan karşıya geçerken bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...