Tgrt Haber

Öğrenciye serviste sopayla dayak atmıştı! Gözü dönmüş şoför gözaltında

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İHA
28 Mart 2023 12:00 - Güncelleme : 28 Mart 2023 12:09

Küçükçekmece’de bir ortaokul servisi şoförü, öğrencileri yerleri kirlettikleri gerekçesiyle dövdü. Bir başka öğrencinin kaydettiği olayın görüntüleri büyük yankı uyandırırken, gözü dönmüş şoför gözaltına alındı.

İstanbul'un Küçükçekmece​ ilçesinde bir ortaokul servisinde yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu. İnfiale neden olan olay, dün öğle saatlerinde Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde bulunan bir ortaokulun servisinde gerçekleşti. İddiaya göre serviste çocuklar yerlere çöp attı ve bunu gören servis​ şoförü sinirlenerek çocuklara bağırmaya başladı. Gözü dönmüş adam hızını alamayarak eline aldığı süpürge sapıyla çocukları dövmeye başladı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olayı cep telefonu kamerasına kaydeden servisteki başka bir öğrenci, söz konusu görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. Büyük yankı uyandıran görüntülerin ardından emniyet güçleri harekete geçirdi. Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, A.H. isimli servis şoförünü, Tevfikbey Mahallesi’nde yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...