Tgrt Haber

Öğretmen eşini öldüren uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı: Geçinemiyorduk

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Haziran 2024 12:29 - Güncelleme : 29 Haziran 2024 13:20

Adana’da öğretmen eşi Hatice Çelik’i öldüren ardından da 3 kişiyi yaralayan uzman çavuş Gökhan Çelik'in ifadesi ortaya çıktı. Çocuğunu görmek için Adana'ya geldiğini belirten Çelik'in ifadesinde, "Geçinemiyorduk. Araç içerisinde panik halindeydim’ dediği öğrenildi.

Adana'nın Merkez Seyhan ilçesinde dün yaşanan olay tüm Türkiye'yi dehşete düşürdü. Öğle saatlerinde bir kadın öldürülmüş, 3 kişi ise yaralanmıştı. Dehşete düşüren cinayetin detayları da ortaya çıktı. 

Mardin'de öğretmen olarak görev yapan Hatice Çelik (29) ve Hatice Çelik'in kardeşinin eşi Murat Akdöker ile uzman çavuş Gökhan Ç. (27) arasında tartışma çıktı.

KURŞUN YAĞDIRDI

Gökhan Ç'nin silahını çekmesi üzerine Hatice Çelik ve Murat Akdöker araçtan kaçtı. Uzman çavuş da bunun üzerine peşlerinden giderek kurşun yağdırdı. Yoldan geçen iki kişi de vuruldu. 

Öğretmen eşini öldüren uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı: Araç içerisinde panik halindeydim - 1. Resim

BOŞ BİR EVİN DAMINDA SAKLANMIŞ

Olay yerinden kaçan Gökhan Çelik’in, Yeşilyuva Mahallesi’ndeki boş bir evin damında saklandığı tespit edildi. Eve operasyon düzenleyen polis, hafif yaralı Çelik’i yakalayarak gözaltına aldı.

Öğretmen eşini öldüren uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı: Araç içerisinde panik halindeydim - 1. Resim

"ARAÇ İÇERİSİNDE PANİK HALİNDEYDİM. TARTIŞMA BÜYÜDÜ"

Emniyete götürülen Gökhan Çelik’in ifadesinde, “Anlaşamıyorduk, çocuğumu göremedim. O konuları konuşmak ve çocuğumu görmek için Adana’ya geldim. Araç içerisinde panik halindeydim. Tartışma büyüdü” dediği öğrenildi. Uzman çavuş Gökhan Çelik, ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...