Tgrt Haber

Dehşete düşüren kadın cinayeti! Öğretmen koca, tartıştığı karısı Zeliha Durmuş'u doğrama tahtasıyla öldürdü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Eylül 2022 10:15 - Güncelleme : 23 Eylül 2022 10:48
Dehşete düşüren kadın cinayeti! Öğretmen koca, tartıştığı karısı Zeliha Durmuş'u doğrama tahtasıyla öldürdü

Türkiye'de son dönemde artan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Gaziantep'in İslahiye ilçesinde sınıf öğretmeni evinde tartıştığı karısının kafasına doğrama tahtası ile vurarak öldürdü.

Türkiye'de son dönemde artan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Gaziantep​'in İslahiye​ ilçesinde Türkbahçe İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmenliği yaptığı öğrenilen Süleyman Durmuş, sabah erken saatlerde okula gitmek için uyandı.

DOĞRAMA TAHTASI İLE ÖLDÜRDÜ

Henüz bilinmeyen bir nedenle eşi Zeliha Durmuş ile tartışan Süleyman Durmuş, mutfakta bulunan doğrama tahtası ile karısı Zeliha Durmuş'un kafasına vurdu.

KARAKOLA GİDİP TESLİM OLDU

Yere yığılan ve kanlar içerisinde kalan eşinin öldüğünü düşünen Süleyman Durmuş, polis merkezine giderek teslim oldu. Olay yerine gönderilen sağlık ekipleri Zeliha Durmuş'un öldüğünü belirlerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...