Tgrt Haber

Öğretmenin velilere isyanı tartışma başlattı! Çocukların önünde böyle bağırdı: 'Siz şaka mısınız?'

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
26 Eylül 2024 09:24 - Güncelleme : 26 Eylül 2024 09:45

Bir öğretmenin verileri uyardığı video sosyal medyada gündeme oturdu. Defterleri etiketsiz ve kaplıksız gören öğretmen çocukların ortasında velilere bağırarak video çekti.

Sosyal medyada yayılan video​ tartışma başlattı. 1'inci sınıf öğretmeninin velilere gönderdiği video sosyal medyayı ikiye böldü. Önceki günlerde velilere 'kitap ve defterleri kaplayıp etiketleyin' diyen öğretmen, kaplanmadan gelen bir defteri görünce sinirlerine hakim olamadı. Öğretmen elini masaya vura vura çektiği videoda velileri bir kez daha uyardı. 


"SİZ ŞAKA MISINIZ?"

Önüne gelen defterin hangi öğrenciye ait olduğunu anlayamayan öğretmen çektiği videoda, "Annelerim siz şaka mı yapıyorsunuz? Kaç gündür bu defterler etiketli ve kaplanmış gelecek diyorum. Ben bu defter kimin tanıyamıyorum. Soruyorum sınıfa 'kimin bu defter?' diye, bakın ses çıkmıyor. Ya neden etiketlenmiyor, neden kaplık yok? Kaç gün oldu, kaç kere söyleyeceğim?" sözleriyle isyan etti. 


SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI 

Kullanıcılar ise öğretmenin çocuklar önünde velilere gösterdiği tepkiyi oldukça eleştirdi. Yorumlarda, öğretmenin haklıyken haksız duruma düştüğünü, durumu olmayan aileleri de düşünmesi gerektiği belirtildi. 

Kaynak: Tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Elif26 Eylül 2024 09:52

Öğretmenlerin bu kadar tepki göstermesi garip geldi bana herhalde defterler için bir çözüm yolu bulmalıydılar birlikte çözebilirlerdi

Sonraki Haber Yükleniyor...