Tgrt Haber

Son dakika! Öğretmenlere ulaşım 24 Kasım'da ücretsiz

22 Kasım 2022 17:59 - Güncelleme : 22 Kasım 2022 18:04
Son dakika! Öğretmenlere ulaşım 24 Kasım'da ücretsiz

Son dakika haberi: 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde "İstanbulkart Mobil'de Dijital Öğretmen Kart" tanımlı olan öğretmenler tüm gün ücretsiz seyahat edebilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi​, 24 Kasım'da öğretmenlerin Marmaray​, metro​, metrobüs​, otobüs ve şehir hatlarında QR kodla ödeme yaptıkları takdirde geçiş ücretleri dijital öğretmen kartlarına iade edileceğini açıkladı.

Öte yandan, öğretmenlere "İstanbul Kitapçısı" şubelerinde Öğretmenler Günü'ne özel 21-27 Kasım tarihleri arasında seçili kitaplarda yüzde 25 indirim yapılacak.

MÜZELER DE İNDİRİMLİ OLACAK

İBB iştiraki Kültür A.Ş. bünyesindeki Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk, Panorama 1453 Tarih Müzesi gibi müzelerde de 21-27 Kasım arasında öğretmen ve birinci derece yakınları için indirim uygulanacak.

Ayrıca, İBB Sağlık Dairesi Başkanlığınca önceden öğretmenlik yapmış Darülaceze sakinlerine ve Darülaceze'de öğretmenlik yapan çalışanlara canlı müzik eşliğinde özel bir kutlama yapılacak.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...