Tgrt Haber

Okmeydanı'nda gece terör operasyonu

13 Şubat 2017 06:25
Okmeydanı'nda gece terör operasyonu

İstanbul polisi Okmeydanı'nda, çok sayıda polisle helikopter destekli terör operasyonu gerçekleştiriyor. Özel Harekat polisleri, Okmeydanı Şen sokakta girdikleri bir adreste aramalar yaptı. Aramalar devam ederken sivil polisler sokakta uzun namlulu silahlarla çevre güvenliğini aldı.

İstanbul polisi Okmeydanı'nda, çok sayıda polisle helikopter destekli terör operasyonu gerçekleştiriyor. Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden saat 02.00 sıralarında hareket eden ekipler Okmeydanı'na geldiklerinde, polis helikopteri de o bölgede uçuş yapmaya başladı. Geniş güvenlik önlemi alınarak başlatılan operasyonda Özel harekat polisleri belirlenen adreslere operasyon yaptı. Özel Harekat polisleri, Okmeydanı Şen sokakta girdikleri bir adreste aramalar yaptı. Aramalar devam ederken sivil polisler sokakta uzun namlulu silahlarla çevre güvenliğini aldı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...