Tgrt Haber

Lise öğrencisi okul bahçesinde dehşet saçtı: Arkadaşını kalbinden bıçakladı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı-AA
02 Ocak 2023 15:44 - Güncelleme : 02 Ocak 2023 16:43
Lise öğrencisi okul bahçesinde dehşet saçtı: Arkadaşını kalbinden bıçakladı

Elazığ'da bir okulda kan donduran bir olay meydana geldi. Okulun bahçesinde tartışmaya başlayan 17 yaşındaki iki öğrenci kavga etmeye başladı. Bu sırada öğrencilerden biri arkadaşını karnından ve kalbinden bıçakladı. Bıçaklanan öğrenci kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Elazığ​'ın Palu ilçesindeki bir okulda dehşete düşüren bir olay yaşandı. 17 yaşındaki iki lise öğrencisi arasında çıklan kavgada kan aktı. Öğrencilerden biri arkadaşını karnından ve kalbinden bıçakladı. Arkadaşını bıçaklayan öğrenci yakalanarak gözaltına alındı. 

KANLAR İÇERİSİNDE YERE YIĞILDI

Palu Cimşidbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan 12. sınıf öğrencileri 17 yaşındaki E.D. ve 17 yaşındaki Ş.K. arasında okulun arka bahçesinde henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada Ş.K. arkadaşı E.D'yi bıçakla yaraladı. E.D., karnına ve kalbine aldığı bıçak​ darbeleriyle yere yığıldı. Öğrenciye ilk müdahale okul​ yönetimi ve öğretmenler tarafından yapılırken ihbar üzerine okula polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi.

E.D. ambulansla Palu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak öğrenci, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Arkadaşını bıçaklayan Ş.K. ise polis yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı-AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...