Tgrt Haber

Ödünç aldığı bisiklet çocuğun sonu oldu! Üzerinden cip geçti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Eylül 2024 15:49 - Güncelleme : 10 Eylül 2024 21:06

Kocaeli'de bisikletle okuldan çıkan 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi K.A. yolda giderken cip çarptı. Çocuğun bisikleti arkadaşından sürmek için bir süreliğine ödünç aldığı öğrenildi. Feci kaza görüntülere yansıdı.

Kocaeli​'de öğle saatlerinde meydana gelen olayda; 8. sınıf öğrencisi K.A öğle arasında arkadaşından ödünç aldığı bisiklete binerek okuldan çıktı. Sarımeşe Sezenler Caddesi'ndeki Sarımeşe İlköğretim Okulu'nun önünde meydana gelen kazada 13 yaşındaki çocuk bisikletiyle gezintiye çıktğı sırada cipin altında kaldı.

Ödünç aldığı bisiklet çocuğun sonu oldu! Üzerinden cip geçti - 1. Resim

Okul önünde meydana gelen olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Okul önünde feci kaza! Üzerinden cip geçti, kanlar içinde kaldı - 1. Resim

ÇOCUĞUN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Kanlar içinde kalan K.A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Başiskele​'deki özel hastaneye kaldırıldı. Sürücü ise gözaltına alındı. K.A'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Okul önünde feci kaza! Üzerinden cip geçti, kanlar içinde kaldı - 2. Resim

FECİ KAZA KAMERADA

Acı kazanın güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde, Kaan'ın bir süre tek teker üstünde ilerlediği, daha sonra dengesini kaybederek karşı yönden gelen cipe doğru yöneldiği, cipin ön tamponuna çarpıp yere düştüğü, aracın ise üzerinden geçtiği anlar yer aldı. Aynı zamanda görüntülerde, bu acı olaya bazı çocukların da şahit olduğu görülürken, bir vatandaşın sürücüye bağırarak, "Ne yapıyorsun? Allah belanı versin, dursana" dediği duyuldu.Sürücü A.Ç'nin emniyetteki işlemlerin sürdüğü bildirildi.

Ödünç aldığı bisiklet çocuğun sonu oldu! Üzerinden cip geçti - 4. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...