Tgrt Haber

Okullar açıldı! İstanbul'da ilk gün trafikte yoğunluk oluştu

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Eylül 2024 08:40 - Güncelleme : 09 Eylül 2024 09:18

Yeni eğitim öğretim yılının bu sabah itibariyle başlamasıyla öğrenci ve veliler yollara düştü. İstanbul’da özellikle ana arterlerde trafik yoğunluğu yaşandı. Trafik yoğunluğunun yüzde 55 olduğu görüldü. Trafik yoğunluğu havadan dron ile görüntülendi.

2024 - 2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla milyonlarca öğrenci bugün okula başladı.  Okulların açıldığı ilk gün İstanbul’da özellikle ana arterlerde sabah saatlerinden itibaren trafik yoğunluğu​ giderek artmaya başladı.Okullar açıldı! İstanbul'da ilk gün trafikte yoğunluk oluştu - 1. Resim

Anadolu ve Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolu, TEM Otoyolu ile bağlantı yollarında trafik yoğunluğu oluştu. Anadolu Yakası'nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişleri ve bağlantı yollarında araç yoğunluğu yaşandı.

Okullar açıldı! İstanbul'da ilk gün trafikte yoğunluk oluştu - 2. Resim

YOĞUNLUK GİDEREK ARTIYOR

Avrasya Tüneli Anadolu-Avrupa istikametinde oluşan yoğunluk, Göztepe mevkisine kadar uzandı. TEM Otoyolu'nun Edirne istikametindeki Ataşehir mevkisinde araçlar ağır ilerliyor. Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolunun farklı noktalarında yer yer trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Okullar açıldı! İstanbul'da ilk gün trafikte yoğunluk oluştu - 3. Resim

YOĞUNLUK YÜZDE 55'E ÇIKTI

İBB Cep Trafik Haritası verilerine göre, sabah erken saatlerinde trafik yoğunluğu Avrupa Yakası'nda yüzde 47, Anadolu Yakası'nda ise yüzde 55 olarak ölçüldü. Yaşanan yoğunluk havadan dron kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe 9 Eylül 2024 08:44

Yine böyle trafiğe mi kalıyoruz be, her yıl aynı hikaye maalesef yıldızı bu şekilde başlatmak kimseye iyi gelmiyor

Sonraki Haber Yükleniyor...