Tgrt Haber

Kayseri'de korku dolu anlar! Okulu kurşunladılar, faciadan dönüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Eylül 2022 17:15 - Güncelleme : 13 Eylül 2022 17:32
Kayseri'de korku dolu anlar! Okulu kurşunladılar, faciadan dönüldü

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir okul, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşun yağmuruna tutuldu. Birkaç sınıfın penceresi ve okulun duvarlarına isabet eden kurşunları görenler büyük panik yaşadı. Saldırının gece saatlerinde olması ise büyük bir faciayı önledi.

Kayseri​'nin Kocasinan​ ilçesine bağlı Argıncık Alsancak Mahallesi'nde bulunan Şehit Osman Çelik Ortaokulu'nda meydana gelen olayda, sabah saatlerinde okula gelen öğretmenler, pencerede ve duvarlarda kurşun izini görünce büyük panik yaşadı.

ÇOK SAYIDA POLİS SEVK EDİLDİ

Öğretmenler, büyük bir panik içinde hemen ekiplere durumu bildirdi. İhbar sonrası olay yerine çok sayıda polisi ekibi sevk edildi. Bölgede yapılan incelemede, kurşunların hem pencereye hem de okulun duvarlarına zarar verdiği tespit edildi.

Kayseri'de korku dolu anlar! Okulu kurşunladılar, faciadan dönüldü

SINIFTA KİMSE OLMAMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Çevrede inceleme yapan polis ekipleri, olaya karışan kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Olay anında sınıfta kimsenin olmaması da faciayı önledi. Olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...