Tgrt Haber

Öldü sandığı oğlunu sapasağlam karşısında görünce şoka uğradı!

20 Ağustos 2023 22:30 - Güncelleme : 20 Ağustos 2023 22:54

Isparta'da, boğulduğu sanılan 14 yaşındaki genç çocuk Eğirdir Gölü'nden yürüyerek çıktı. Polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda, çocuk farklı bir sahilde bulundu ve babasına teslim edildi. Baba, oğlunun hayatını kaybettiğini düşünürken karşısında görünce sevinç gözyaşlarına boğuldu.  

Sıcaklardan bunalan vatandaşlar serinlemek için soluğu sahillerde alırken boğulma​ vakalarında da artış yaşandı. Son vaka ise Isparta​'dan geldi. Saat 15.00 sıralarında babasıyla birlikte Eğirdir​'e gelen Yusuf Y. Ö., serinlemek için göle girdi.  

Yusuf Yiğit bir süre gölde yüzdükten sonra gözlerden kayboldu. Çocuğunun gölde olmadığını gören baba Murat. Ö. oğlunun boğulduğunu düşünerek 112 Acil Çağrı Merkezini aradı.  

FARKLI SAHİLDEN ÇIKTI 

İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri,Eğirdir Jandarma Bot Komutanlığı ekipleri ve gönüllü vatandaşlar, 14 yaşındaki Yusuf Y.Ö.'yü bulmak için gölde arama çalışmaları yürüttü. 

Eğirdir Emniyet Müdürlüğü ekipleri Yazla Mahallesi'ndeki sahillerinde arama çalışmasını sürdürüken Yusuf Y. Ö.'nün Eğirdir Askeri Yazlık Gazino sahilinde yüzdüğünü fark etti. 

Öldü sandığı oğlunu sapasağlam karşısında görünce şoka uğradı!

OĞLUNU GÖRÜNCE ŞOKA GİRDİ! 

Gölden çıkarılan çocuk, ilk göle girdiği sahile polis tarafından yürüyerek getirildi. Oğlunun boğulduğunu sanan baba Murat Ö. oğlunun hayatta olduğunu görünce şoka girdi. 

Gözyaşlarını tutamayan baba Murat Ö., sağlık ekipleri tarafından tedbir amaçlı Eğirdir Hastanesi'ne kaldırıldı. İHA'nın haberine göre baba ve oğlunun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yaşanılan o anlar ise cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

 

 

 

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...