Tgrt Haber

Öldüresiye dövüldü, baygın halde bulundu!

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Aralık 2022 13:10 - Güncelleme : 07 Aralık 2022 13:21
Öldüresiye dövüldü, baygın halde bulundu!

Afyonkarahisar’da öldüresiye dayak yiyen Mustafa K. 8 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Polis ekipleri olaya ilişkin 2 kişinin ifadesini alırken, olayın aydınlanması için yoğun bakımda ağır yaralı olarak yatan Mustafa K.'nin uyanması bekleniyor.

Afyonkarahisar​'ın Bolvadin​ ilçesinde öldüresiye dövülen ve 8 saatin sonunda yarı baygın halde bulanan Mustafa K. 8 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

UYANMASI BEKLENİYOR

Mustafa K.’nin sağlık durumunda herhangi bir gelişmenin olmadığı öğrenilirken, polis ekipleri 2 kişinin ifadesini alarak serbest bıraktı. Olayın aydınlanması için polis Mustafa K.’nin uyanmasını bekliyor.

Olay, 29 Kasım günü bir kafede yaşandı. İlçede kafe​ işletmeciliği yapan Mustafa K.'den bir süre haber alamayan yakınları, durumu polise bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri şahsın işlettiği kafeye gittiğinde, Mustafa K.’yi feci şekilde darp edilmiş şekilde yarı baygın buldu.

Polis ardından bölgeye 112 Acil servis ekipleri istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mustafa K.’yi ambulans ile hastaneye kaldırdı. Bilincinin kapalı olduğu belirtilen şahıs 8 gündür yoğun bakımda tedavi görüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...