Tgrt Haber

Ölümden döndüler: Başıboş köpek faciası

Editör: Merve Yaz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 May 2024 09:44 - Güncelleme : 28 May 2024 09:57
Ölümden döndüler: Başıboş köpek faciası

Başıboş sokak köpeği sorunu her yönüyle devam ediyor. Adana'da otomobil sürücüsünün köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.

Son yıllarda her geçen gün artan başıboş sokak köpeği sorunu giderek daha tehlikeli bir hal almaya başladı. Adana​'nın Kozan​ ilçesinde gerçekleşen kaza​, Kozan-Adana Karayolu Hacıahmetli mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen sürücü otomobil​ ile ilerlediği sırada önüne köpek çıkınca direksiyonu kırdı.

OTOMOBİL TAKLA ATTI

Sürücünün direksiyonu kırması sonucu kontrolden çıkan otomobil, takla atarak yolun kenarındaki tarlaya yuvarlandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan 2’si çocuk 5 kişiyi hastaneye kaldırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...