Tgrt Haber

Ölümden kıl payı kurtuldu: Dehşet anları kamerada

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Mart 2024 09:34 - Güncelleme : 05 Mart 2024 09:40

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde kontrolden çıkan otomobil manav dükkanını birbirine kattı. Manava çalışanının son anda kurtulduğu kaza anı kameraya yansıdı.

Manisa​'nın Merkezefendi​ Mahallesi’nde meydana gelen olayda, S.M. idaresindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu manav önünde bulunan sebze ve meyve tezgahlarını dağıtarak önce kaldırıma çıktı, ardından ağaca çarparak durabildi.

YARALILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ 

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü ve manav çalışanı E.E., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Manav çalışanının diz kapağının kırıldığı öğrenilirken, her iki yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Öte yandan kaza an be an güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kazada üzerine gelen otomobili fark eden E.E.’nin ani bir hamleyle kenara atlaması ve aracın manav reyonlarına hızla çarpması yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...