Tgrt Haber

Ölümden kıl payı kurtuluş kamerada! Arabanın altında kalmaktan son anda kurtuldular

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Haziran 2022 17:35 - Güncelleme : 17 Haziran 2022 19:07

Manisa’da baba ve oğlunun bulunduğu motosiklet dönüş yapmak için manevra yapan bir otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle takla atarak ters dönen otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldukları anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Yürekleri ağza getiren kaza​ Manisa’nın Turgutlu​ ilçesinde meydana geldi. Dönüş yapmak isteyen T.A. otomobiliyle manevra yaptı. T.A tam o sırada karşı yönden gelen Atilla Ç. (36) kullandığı motosikletle çarpıştı.

OTOMOBİLİN ALTINDA KALMAKTAN SON ANDA KURTULDULAR

Motosiklete çarpan otomobil kaldırıma çarparak takla attı. Otomobilin çarptığı motosikletten savrulan sürücü ve oğlu Talha Ç. (8), devrilen otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Otomobil sürücüsü takla atan otomobilden kendi imkânlarıyla çıkarken, çevredeki vatandaşlar yaralılara yardım etti.

Ölümden kıl payı kurtuluş kamerada! Arabanın altında kalmaktan son anda kurtuldular

YÜREKLERİ AĞZA GETİREN KAZA KAMERADA

Olay​ yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralı baba ve oğlunu, ilk müdahalenin ardından Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...