Tgrt Haber

Sağlık çalışanlarına korku dolu anlar yaşattı: Önce tehdit etti sonra ambulansa kafa attı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Ağustos 2022 14:58 - Güncelleme : 01 Ağustos 2022 16:06

Mersin'de yakınlarını hastaneye götürmek için gelen ambulansa zarar veren ve tehditler savuran adam daha sonra araca kafa atı. Sağlık çalışanlarına korku dolu anlar yaşatan adam, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Mersin​'nin merkeze bağlı  Akdeniz​ ilçesinde meydana gelen olay izleyenlere 'yok artık' dedirtti. Fenalaşan bir kişinin yakınları, ambulans​ talep etti. Kısa süre içinde adrese giden sağlık ekipleri, yakınlarının da desteğiyle hastayı ambulansa bindirdi.

HASTANEYE GİTMEK İSTEMEDİ, ARACA ZARAR VERDİ

Bu sırada, hastaneye gitmemek için bir süre direnen adam, araç içerisindeki tıbbi cihazlara zarar verdi. Ambulanstan çıkan hastanın tehdit ve hakarette bulunduğu sağlık çalışanları, olay yerinden ayrılmak için bindikleri aracın kapılarını kilitledi.

TEHDİTLER HAVADA UÇUŞTU

Adam, bu sırada yöneldiği ambulansa kafasıyla vurarak sağlık çalışanlarına tehdidini sürdürdü. Kapıları kilitli ambulansta bir süre bekleyen sağlık çalışanları, çevredekiler tarafından şüphelinin sakinleştirilmesiyle olay yerinden ayrıldı.

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Olayın ardından polis merkezine giden sağlık çalışanları, adamndan şikayetçi oldu. Şikayet üzerine çalışma başlatan ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı.  Öte yandan, zanlının ambulansın kapısını açmaya çalışması ve cama kafa atması sağlık çalışanlarının cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...