Tgrt Haber

Önündeki otomobile çarpan motosiklet sürücüsü öldü

04 Eylül 2016 00:06
Önündeki otomobile çarpan motosiklet sürücüsü öldü

Konya'da önündeki otomobile çarrpan ve başında kask bulunmayan motosiklet sürücüsü 29 yaşındaki Selim Akbaş hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 17.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Çimenlik Mahallesi Topraklık Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Selim Akbaş, idaresindeki 42 EEL 75 plakalı motosiklet ile sayir halinde iken önünde seyreden ve geri dönüş yapmak için aniden manevra yapan 40 yaşındaki Ahmet Uğurlu'nun kullandığı 42 DDH 59 plakı otomobile çarptı. Kaza sonrası başında kask bulunmayan motosiklet sürücüsü Selim Akbaş, olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobil sürücüsü Ahmet Uğurlu polis tarafından gözaltın alınırken, Selim Akbaş'ın cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Konya Eğitim Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...