Tgrt Haber

Son dakika! Müzisyen Onur Şener cinayetinde 5 şüpheli hakkında iddianame

11 Kasım 2022 17:59 - Güncelleme : 12 Kasım 2022 04:35
Son dakika! Müzisyen Onur Şener cinayetinde 5 şüpheli hakkında iddianame

Son dakika haberi: Ankara’da istek şarkı yüzünden çıkan tartışma sonucu müzisyen Onur Şener’in öldürülmesiyle ilgili, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmayı tamamlayıp 5 şüpheli hakkında iddianame hazırladı.

Türkiye'de büyük üzüntüye yol açan ve kamuoyunda infiale neden olan müzisyen Onur Şener​ cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Ankara​ Cumhuriyet Başsavcılığı, Çankaya​ ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan tartışma sonucu müzisyen Onur Şener'in öldürülmesine ilişkin soruşturmayı tamamlayarak iddianame hazırladı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından 2 Ekim 2022 günü Çankaya ilçesinde bulunan Cassetta isimli iş yerinde solist olarak çalışan maktül O.Ş’yi, cam bardaklarla öldüren şüpheliler İ.K, A.G, S.S, G.G. ve J.E. hakkında yapılan soruşturma sonunda bugün Ankara Ağır Ceza Mahkemesine hitaben iddianame düzenlenmiştir."

ERDOĞAN 'TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ' DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şener cinayetinin yakın takipçisi olacaklarını belirtip şöyle konuşmuştu:

"Hunharca katledilen müzisyen kardeşimizi istismar etmek ne ahlakidir, ne insani ne de vicdanidir. Babasını kaybeden kız çocuğumuza, hayat arkadaşını kaybeden eşine yapılmış bir zulümdür. Faillerin hak ettiği cezayı alması için meselenin takipçisiz olacağız."

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...