Tgrt Haber

Onur Şener cinayetinde yeni gelişme: Tartışmanın asıl nedeni ortaya çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Sabah Gazetesi
05 Ekim 2022 09:43 - Güncelleme : 05 Ekim 2022 10:09
Onur Şener cinayetinde yeni gelişme: Tartışmanın asıl nedeni ortaya çıktı

Ankara'da bir eğlence mekanının önünde işlenen Onur Şener cinayetinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Şener'in 'istek şarkı' nedeniyle öldürüldüğü iddiasında yeni detaylar ortaya çıktı. Tutuklanan İlker Karaaslan'ın ifadesinde, Şener'in şarkı söylediği sırada eşlik etmeye çalıştığı, bu sırada sanatçı Şener'in "siz söyleyin" demesi üzerine tartışmanın başladığı belirtti.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir eğlence mekanınının önünde bir grup tarafından öldürülen sanatçı Onur Şener'in cinayetine ilişkin yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Tüm Türkiye'yi hüzne boğan cinayetten önce 'istek şarkı' nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışmaya ilişkin yeni detaylar geldi.

Olaydan sonra tutuklanan 3 şüpheliden biri olan İlker Karaaslan'ın emniyette verdiği ifadesinde, sahnede olan Onur Şener'in yanına giderek söylediği şarkıya eşlik ettiğini Şener'in 'siz söyleyin' demesi üzerine tartışma​ başladığını iddia etti.

"AL O ZAMAN ŞARKIYI SEN SÖYLE"

Karaaslan, "Karaoke şeklinde fonda müzik çalıyordu. Ben de şarkıya eşlik etmek için sahneye yaklaştım ve şarkıyı söylemeleri için teşvik etmek amacıyla sözlerini mırıldandım. Semih de bu esnada yanımdaydı, tanımadığım kadınlardan biri mikrofonu uzattı 'Al o zaman şarkıyı sen söyle' dedi.Ben de 'Sesim kötü, siz söyleyin eşlik ederim' dedim. Onur Şener de hakaret ederek 'Şarkıyı söylemiyorsan git' dedi" ifadelerini kullandı.

"ONUR PEŞİMİZDEN GELEREK KÜFÜR VE HAKARETE DEVAM ETTİ"

Karaaslan ne olduğunu anlamadığını, bu sırada Şener'in ayağa kalkarak küfür etmeye devam ettiğini söyleyerek, "Semih'e 'hadi gidelim buranın tadı kaçtı' dedim. Semih'le masamıza dönerken Onur peşimizden gelerek küfür ve hakarete devam etti. Gözde ile Jale araya girdi. Onur kızlara hitaben 'ne işi var bu varoşların burada' dedi. Biz olay büyümesin diye bardaklarımızı alarak dışarı çıktık" dedi.

"KIZLARA SALDIRACAĞINI DÜŞÜNDÜM, BARDAĞI SAVURDUM"

Mekanda çalışan bir kişinin yanları geldiğini ve ona olayları anlattığını belirten Karaaslan, o kişinin de kendisine hak verdiğini ve mekanı adına özür dilediğini söyledi. Karaaslan daha sonra yaşananları ise şu ifadelerle anlattı:

"Arkadaşlarımla olduğumuz sırada Onur üzerimize doğru küfür ve hakaret ederek geldi. Kızlara saldıracağını düşündüğüm için elimdeki bardağı Onur'a doğru savurdum. Bardağın çarpıp çarpmadığını hatırlamıyorum"

Kaynak: Sabah Gazetesi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Gök 9 Ekim 2022 09:04

Bizde inandık şimdi bu ifadeye degilmi.Katilleri aklamaya çalışmayın

Sonraki Haber Yükleniyor...