Tgrt Haber

Onur Şener’in annesinden yürek yakan sözler: Torunum onsuz ne yapacak şimdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Ekim 2022 16:16 - Güncelleme : 04 Ekim 2022 16:55
Onur Şener’in annesinden yürek yakan sözler: Torunum onsuz ne yapacak şimdi

Ankara'da bir grup tarafından istenen istek şarkıyı bilmediği için katledilen sanatçı Onur Şener'in acılısı ailesi yürek burkan açıklamalarda bulundu. Genç müzisyenin hayatından bahseden acılı anne Leyla Pınar Şener'in sözleri yürekleri dağladı.

Ankara'nın Çankaya​ ilçesindeki bir eğlence mekanında bir grup tarafından istenilen istek şarkıyı bilmediği için saldırıya uğrayan sanatçı Onur Şener​'in öldürülmesi tüm Türkiye'yi hüzne boğdu. Sanatçılar dahil birçok kesimden Şener'in katledilmesine verilen tepki çığ gibi büyüyerek devam ederken Onur Şener'in öldürülmesine ilişkin yürütlen soruşturmada, şüphelilerden İlker K., Ali G., Semih S., tutuklandı.

Şener’in Çankaya’da bulunan taziye evinde genç müzisyenin hayatından bahseden acılı annesi, babası ve teyzesi gözyaşlarına hakim olamadı. Anne Leyla Pınar Şener, suçlarının en ağır cezayla yargılanmasını istedi.

"DOYAMADI EVLADINA"

Oğlunun kendisinden koparıp alındığına halen inanamadığını söyleyen anne Pelin Şener, "Ben şimdi oğlum olmadan ne yapacağım. Torunum onsuz ne yapacak şimdi. Kızı çok küçüktü. Kızını çok seviyordu. Doyamadı evladına. Benim oğluma kıydılar canavarlar. İnsan değil, canavarlar. İnsan olan bunu yapamaz. Onur çok saygılı, herkes tarafından sevilen birisiydi" dedi.

Onur Şener'in sosyal hayata çok düşkün olduğunu belirten Pınar Şener, oğlunun üniversiteye geçtiğinde gitar çalarak müziğe başladığını ve kendisini yetiştirdiğini söyledi.

Onur Şener’in annesinden yürek yakan sözler: Torunum onsuz ne yapacak şimdi
Onur Şener'in annesi Leyla Pınar Şener

"BÜTÜN CANAVARLAR CEZALARINI ÇEKSİN"

Oğlunun herkesin yardımına koşan biri olduğunu söyleyen Pınar Şener,"En son tatilde görüşmüştük. Hep birlikte tatildeydik. Tatil boyunca kızıyla ilgilendi. Defalarca kızıyla denize girdi. Çok saygılı bir çocuktu. 10 gün gördüm, ondan sonra kaybettik. Bütün canavarlar cezalarını çeksin. Benim oğluma kıyanlar en büyük cezayı alsın. Hiç kimseyle husumeti yoktu oğlumun” ifadelerini kullandı.

Onur Şener’in annesinden yürek yakan sözler: Torunum onsuz ne yapacak şimdi
Onur Şener'in babası Erhan Şener

"EN BÜYÜK CEZAYI ALMALARI İÇİN ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIM"

Gözü yaşlı baba Erhan Şener ise davanın sonuna kadar takipçileri olacaklarını belirterek, “Çok acı bir olay. Tarifi mümkün olmayan bir acı. Nasıl söyleyebilirim ki, kelimeler aciz kalır. Allah böyle bir acıyı kimseye vermesin. Onur dünya tatlısı bir insandı. Kime sorsanız aynı şeyi söyler. Herkesin yardımına koşardı. Herkesin derdini dinler ve ortak olurdu. Derdi olan ona açılırdı. Herkes onun yanındaydı. Ayrılanlar Onur’dan fikir alırdı. Yol gösteren birisiydi. En son telefonda konuşmuştuk. ‘Baba ne zaman geliyorsun, artık gelin’ demişti. Kızı Ceyla’yla yalnız kalmıştı. Bizi de yanında istiyordu. Son konuşmamız bu olmuştu. Sonrasında da acı haberi geldi. Bize önce yaralandığını ve yoğun bakımda olduğunu söylediler. Allah’a dua ettim. Ne olur hafif bir şey olsun diye. Hastane yerine beni morga götürüler. Meğerse oğlum vefat etmiş. Müziğe ilgili kendi isteğiyle oldu. Lisede gitar çalmaya başladı. Kendi kendine yetişti. Çok güzel şarkılar söylerdi. Besteleri vardı. Müzik onun hayatıydı. Davanın takipçisi olacağım. En büyük cezayı almaları için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bu son olsun. Bu tip olaylar artık son bulsun” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...