Tgrt Haber

Türkiye'nin konuştuğu Onur Şener cinayetinde yeni gelişme: 3 kişi tutuklandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Ekim 2022 14:10 - Güncelleme : 03 Ekim 2022 16:05
Türkiye'nin konuştuğu Onur Şener cinayetinde yeni gelişme: 3 kişi tutuklandı

Ankara'da bir eğlence mekanında istek şarkıyı bilmediği için katledilen şarkıcı Onur Şener'in katil zanlıları adliyeye sevk edildi. İkisi kamuda müfettiş, biri Türk Havacılık ve Uzay Sanayii mühendis olan 3 zanlı tutuklanırken olaya karışan 2 kadın ise serbest bırakıldı.

Ankara'da bir eğlence mekanında istekte bulunan şarkıyı bilmediğini söyleyen müzisyen Onur Şener ile istek şarkıyı söyleyenler arasından tartışma​ çıktı. Mekanda bulunan diğer insanların araya girmesinden sonra tartışma kavgaya dönüşmeden bitti. 

Mekanda bulunan ve isimlerinin İlker K., Ali G., Semih S., Jale E ve Gözde G. olduğunu öğrenilen şüpheliler tartışmadan sonra eğlence mekanının çıkışında Onur Şener'i beklemeye başladı.

ŞİŞELERLE SALDIRDILAR, KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Şener'i iş yerinden ayrıldığını gören şüpheliler bir anda ellerindeki şişelerle Şener'e saldırmaya başladı. Aldığı ölümcül darbeler sonucunda kanlar içinde yere yığılan Şener, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

SANATÇILARDAN TEPKİ YAĞDI

Şener'in ölümü Türkiye'yi hüzne boğarken olaya birçok sanatçıdan tepki geldi. Haluk Levent başta olmak üzere sanatçılar zanlıların bir an önce yargılanıp gerekli cezayı almaları için çağrıda bulundu.

https://twitter.com/haluklevent/status/1576851651637366784

ZANLILAR ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Türkiye'nin konuştuğu Onur Şener cinayetiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şener'i katleden zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

5 ZANLIDAN 3'Ü TUTUKLANDI

Sorgularının ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüphelilerden, A.G, S.S. ve İ.K."kasten öldürme" suçundan tutuklanırken J.E. ile G.G. "haftada bir kollukta imza atma" ve "yurt dışına çıkış yasağı" adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...