Tgrt Haber

Ordu'da 12 yaşındaki mevsimlik çocuk işçi patpat kazasında hayatını kaybetti 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Ağustos 2023 21:50 - Güncelleme : 25 Ağustos 2023 22:04
Ordu'da 12 yaşındaki mevsimlik çocuk işçi patpat kazasında hayatını kaybetti 

Ordu'nun Ulubey ilçesine mevsimlik isçi olarak gelen 12 yaşındaki çocuk, tarım aracı olarak bilinen patpatın kaza yapması sonucunda hayatını kaybetti. Aracın şoförü 17 yaşındaki İhsan E.Ş. ise ağır yaralandı. 

Ordu​'nun Ulubey ilçesine bağlı Durak Mahallesi'nde meydana gelen olayda fındık bahçesinde çalışan işçilere yemek taşıyan İhsan E.Ş. (17) yönetimdeki patpat, şoförün kontrolü kaybetmesi sonrası yol kenarında bulunan fındık bahçesine devrildi. 

Yaklaşık 20 metre takla atarak sürüklenen tarım aracı, bahçedeki bir fındık ocağına çarparak durabildi. 

12 YAŞINDAKİ ÇOCUK İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde patpatta yolcu olarak bulunan Batman doğumlu Mahsun Ak'ın (12)hayatını kaybettiğini belirledi. 

Yaralanan sürücü İhsan E.Ş. olay yerinde ilk müdahalesinin ardından Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altındaki şoförün ağır yaralandığı öğrenildi. 

Mahsun Ak'ın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Ordu Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.  

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...