Tgrt Haber

Ordu'da kan donduran görüntü! 2 yaşındaki üvey torununu balkondan aşağı attı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
10 Eylül 2024 16:50 - Güncelleme : 10 Eylül 2024 22:50

Ordu'da kaydedilen görüntüler izleyenleri şoke etti. Bir babaannenin 2 yaşındaki üvey torununu balkondan attığı görüntüler sosyal medyada gündeme oturdu. Kan donduran görüntüler büyük tepki topladı.

Ordu​ Korgan'da kaydedilen görüntü kan dondurdu. Sosyal medyada yayılan görüntülerde babaannenin 2 yaşındaki üvey torununu balkondan attığı görüntüler ağızları açık bıraktı. Görüntüler güvenlik kamerası​ tarafından saniye saniye kaydedildi. 

ÇOCUĞU İTEREK BALKONDAN ATTI 

Üvey torununun elinden tutarak balkona çıkaran kadının tedirgin hareketleri dikkat çekti. Bir süre etrafı kontrol eden kadın, bir anda çocuğu balkondan aşağıya attı.  

Ordu'da kan donduran görüntü! 2 yaşındaki üvey torununu balkondan aşağı attı - 1. Resim

BÜYÜK TEPKİ TOPLADI 

Çocuğu sırtından iterek düşüren kadın, hemen evin içine kaçtı.  Ağlama sesi üzerine balkona gelen anne, çocuğunu bahçede yüz üstü yatar vaziyette gördü. Bunun üzerine evin dış cephesindeki kamera kayıtlarını izleyen aile bireyleri, çocuğun Ş.Ç. tarafından atıldığını belirledi. Görüntüler güvelik kamerasına yansırken, sosyal medyada büyük tepki topladı. 

BABAANNE TUTUKLANDI

Babaanne Ş.Ç, 7 Eylül'de çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

ORDU​ VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Ordu​ Valiliği, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İlimiz Korgan ilçesi Yeşildere Mahallesi'nde yaşanan ve sosyal medya yoluyla kamuoyuna yansıyan 'üvey babaannenin torununu evin balkonundan itmek suretiyle yaralanmasına sebep olduğu' olayla ilgili kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılma zarureti doğmuştur. Sosyal medyada yoluyla kamuoyuna yansıyan olay; 06.09.2024 Cuma günü saat 16.00 dolaylarında yaşanmıştır. Çocukları ile birlikte baba evine fındık toplamaya gelen Muammer-Zeynep Çokyaşar çiftinin çocuğu olan Hanife'nin, üvey babaannesi Şerefe Çokyaşar tarafından ailesine çocuğun balkondan düştüğünü söylemesi üzerine mağdur çocuk babası ve annesi tarafından önce Korgan Devlet Hastanesine, daha sonra da ileri tetkik için Fatsa Devlet Hastanesine götürülmüştür. Olayın mağduru olan Hanife Çokyaşar, Fatsa Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından aynı gün taburcu edilmiştir. Korgan Jandarma Komutanlığınca olayın öğrenilmesi üzerine yapılan tahkikat ve güvenlik kameralarının incelenmesinde; olayın mağduru olan Hanife Çokyaşar’ın üvey babaannesi Şerefe Çokyaşar tarafından balkondan bilerek ve isteyerek ittiği görülmüştür. Durumun ortaya çıkmasıyla birlikte üvey babaanne Şerefe Çokyaşar gözaltına alınarak, hakkında işlem başlatılmıştır. Olayın ertesi günü de Korgan Cumhuriyet Savcılığınca 'öldürmeye teşebbüs' suçundan üvey babaanne hakkında adli işlem tesis edilmiş ve üvey babaanne Şerefe Çokyaşar tutuklanarak cezaevine konulmuştur" denildi.

 

Kaynak: Tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...