Tgrt Haber

Ortada hiçbir neden yokken yaşlı adama yumruk atıp kaçtı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Ocak 2024 09:21 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 09:22

İstanbul Ataşehir’de bir şahıs bıçağına bileme yapan 65 yaşındaki ustaya ortada hiçbir neden yokken yumruk atarak kaçtı. Ağzına 5 dikiş atılan usta ise " Suçum ne?" diye sordu.

Ataşehir’de sabah saatlerinde yaşanan olayda, bir şahıs bıçağını bileylettirmek için demir doğrama atölyesine girdi. 65 yaşındaki Gazi Yılmaz da bıçağı bileyerek sahibine teslim etti. Şahıs bıçağını aldıktan sonra hiçbir neden yokken Yılmaz'a yumruk atıp kaçtı. 

AĞZINA 5 DİKİŞ ATILDI 

Yaralanan Gazi Yılmaz Ataşehir​ Fatih Sultan Mehmet Hastanesine kaldırıldı. Yılmaz’ın ağzına 5 dikiş atılarak taburcu edildi. Yaşlı adam saldırgandan şikayetçi olurken polis olayla ilgili inceleme başlattı. Olay anı ise atölyede bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

“SUÇUN NE?”

Saldırıya uğrayan 65 yaşındaki Gazi Yılmaz, “Sabah elinde bıçakla geldi ve bıçağımı bileyle dedi. Bıçağını bileyleyip eline verdiğim anda ‘sen buradaki gençleri neden rahatsız ediyorsun’ dedi ve ağzıma yumruk attı. Ardından hemen kaçtı. Ben de şikayetçi oldum karakola bildirdim. FSM Hastanesinde dikiş atıldı. Suçum ne? Ben burada millete hizmet ediyorum. Adamın bıçağını bileyledim yumruğu yedim” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...