Tgrt Haber

Oscarlık senaryo yazdı! Polis ve sağlık ekiplerini saatlerce uğraştırdı: 'Soyuldum' yalanının nedeni ortaya çıktı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Haziran 2024 14:44 - Güncelleme : 27 Haziran 2024 14:54

Antalya'nın Manavgat ilçesi Ayşe Demirtaş isimli kadın, eve gelen kar maskeli kişinin altınlarını çaldığını iddia etmişti. Ekiplerin incelemelerinin sonucunda kimsenin apartmana girmedi tespit edildi. Genç kadının i20 bin TL kredi kartı borcu nedeniyle böyle bir yola başvurduğu ortaya çıktı.

Şelale Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, Ayşe Demirtaş isimli kadın, kapıya gelen kargocuya kapıyı açtıktan sonra dehşeti yaşamıştı. Darbedildikten sonra altınlarının hırsız tarafından çalındığını iddia etti. 

BORÇLARI YÜZÜNDEN BÖYLE BİR YOLA BAŞVURMUŞ 

enç kadın, evde 1.5 yaşındaki kızıyla birlikteyken kapının çaldığını, kendisini kargocu olarak tanıtan kişinin kapıyı açar açmaz darp​ etmeye başladığını, başını duvara çarptığını, çocuğunu kaçırmakla tehdit etmesi üzerine altınların yerini söylemek zorunda kaldığını dile getirdi.

Manavgat​ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince olay yerinin yakınında bulunan güvenlik kameraları incelenirken kadının tarifine uyan kimsenin sokağa ve ikamete girmediği belirlendi.Oscarlık senaryo yazdı! Polis ve sağlık ekiplerini saatlerce uğraştırdı: 'Soyuldum' yalanının nedeni ortaya çıktı - 1. Resim 

Genç kadının hastanedeki tedavisinin ardından götürüldüğü emniyet müdürlüğünde olayın ciddiyetinin farkına vararak evde söylediklerinin doğru olmadığını, eşinin bilgisi dışında kredi kartı harcaması yaptığını, bunu korktuğu için eşine söyleyemediğini, bu durumu kapatmak için böyle bir yola başvurduğunu söylediği bildirildi. Genç kadın hakkında adli işlem yapıldığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...