Tgrt Haber

Osman Baydemir teröristler için Meclis'te ağladı

27 Ocak 2016 17:09
Osman Baydemir teröristler için Meclis'te ağladı

HDP'li milletvekil Osman Baydemir, Meclis'te yaptığı konuşmada öldürülen teröristlerin isimlerini saydıktan sonra ağladı.

HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmada Cizre'de yaşananları gündeme getirdi. Cizre'de bir binada sıkışan yaralı teröristleri 'sivil Kürt vatandaşlar' gibi aktaran Baydemir, çatışma nedeniyle bölgeye yardım ulaştırılamadığını söyledi.

NEREDEYSE AĞLAYACAKTI

Baydemir öldürülen teröristlerin isimlerini sayarken adeta ağlamamak için kendini zor tuttu. "O binada ölenler sizsiniz" diyen Baydemir, konuşması sırasında ağlamamak için dudaklarını sıktı... "O bina ateş altında ve binanın çökme riski var. Allah aşkına, Muhammed aşkına, her neye inanıyorsanız onun aşkına o binada ölenler sizsiniz siz.. O binada ölenler MHP sırasıdır, HDP sırasıdır, CHP sırasıdır Allah'tan korkmuyor musunuz?Edi bese, edi bese..(yeter artık) Şiddet çözüm değil, silah çözüm değil, ölmek, öldürmek çözüm değil.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Fenerli27 Ocak 2016 22:45

Şerefsiz şehit cenazelerinden bir sefer ağlasaydı bu şerefsizpkklıların en sonunakadargeberene kadar devam

DADAŞ27 Ocak 2016 20:58

EDİ BESE YENİMİ AKLINA GELDİ HAİN SEN DEYİLMİYDİN ÇINAR AĞACI BİR YERİNİZEMİ BATTI DİYEN.ŞİMDİ O ÇINARLAR SANA VE YANDAŞLARINA BATIYOR.BATACAK

Sonraki Haber Yükleniyor...