Tgrt Haber

Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta orman yangını! Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Temmuz 2023 14:32 - Güncelleme : 15 Temmuz 2023 14:32

Son dakika haberi: Kahramanmaraş ve Osmaniye’den peş peşe orman yangını haberleri gelmeye başladı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına ekipler havadan ve karadan müdahalede bulunuyor.

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Kahramanmaraş’ınDulkadiroğlu​ ilçesi Karacasu Ferhuş Mahallesi mevkiinde bulunan ormanlık alanda çıktı. Henüz neden çıktığı belli olmayan yangından çıkan dumanları fark eden mahalle sakinleri durumu itfaiye​ ve orman müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Bölgeye sevk edilen ekipler yangına müdahaleye başladı.

Yerleşim yerinden görünen yangının kontrol altına alınması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

OSMANİYE’DEN DE YANGIN HABERİ GELDİ…

Osmaniye'nin Sumbas ilçesi sınırlarında orman yangını​ çekti. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın rüzgarın da etkisiyle hızlıca büyüdü. Yangının kontrol altına alınması için helikopter destekli çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

Osmaniye'deki yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...