Tgrt Haber

Osmaniye'de motosikletle minivan çarpıştı: 1 ölü

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
05 Aralık 2023 06:00 - Güncelleme : 05 Aralık 2023 06:46
Osmaniye'de motosikletle minivan çarpıştı: 1 ölü

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü Hüseyin Gökheşan Çelik hayatını kaybetti.

Osmaniye​'nin Kadirli​ ilçesin gece satlerinde trajik bir kazaya sahne oldu. Hafif ticari araçla çarpışan motosiklet​ sürücüsü Hüseyin Gökheşan Çelik ağır yaralandığı kazada kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yerel basının aktardığı haberlere göre Caner T. yönetimindeki hafif ticari araç ile Hüseyin Gökhan Çelik kontrolündeki plakası öğrenilemeyen motosiklet çarpıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

ÇELİK GÖZALTINA ALINDI

Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Çelik, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Durumu gittikçe ağırlayan Çelik, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayata tutunamadı.

Çelik'in cansız bedeni morga kaldırılırken hafif ticari araç sürücüsü gözaltına alındı. Polis, kaza ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...