Tgrt Haber

Osmaniye'de tır ile minibüs çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
19 Aralık 2023 21:57 - Güncelleme : 19 Aralık 2023 22:15

Osmaniye'de tarım işçilerini taşıyan minibüs ile tır çarpıştı. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Osmaniye​'de akşam saatlerine doğru korkunç bir trafik kazası​ meydana geldi. İşçi servisi ile tırın çarpışması sonucu oluşan kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre, Kadirli​ ilçesine bağlı Cığcık köyü yolu, köy mezarlığı civarında Serhat K. idaresindeki tır ile sürücüsünün ismi öğrenilemeyen minibüs çarpıştı. Kazada minibüste bulunan İlyas A., Ferami A., Ünal Köstü ve Ali Avaner minibüs içerisinde sıkışarak yaralandı.

2 KİŞİ KURTARILAMADI

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle minibüsten çıkarılan yaralılar ambulanslarla Kadirli Devlet Hastanesine ve ilçede bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Ünal Köstü ve Ali Avaner yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Osmaniye'de tır ile minibüs çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı var

İlyas A. ve Ferami A. ile bir yaralı daha yapılan ilk müdahalenin ardından Osmaniye Devlet Hastanesine sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...