Tgrt Haber

Son dakika: Osmaniye’deki orman yangını 3 gündür sürdürülemiyor!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Ekim 2022 11:09 - Güncelleme : 25 Ekim 2022 11:17

Son dakika haberi: Osmaniye’de 3 gün önce başlayan orman yangını bir türlü kontrol altına alınmayın. Rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayılan yangın şiddetini arttırırken dumanlar gökyüzünü kapladı.

Osmaniye’nin Düziçi​ ilçesindeki Düldül Dağı eteğinde pazar günü öğle saatlerinde yıldırım isabet etmesi sonucu çıkanorman yangını​ üç gündür sürüyor. Arazinin sarp olması ve karadan ulaşımın imkansız olduğu yetkililer tarafından ifade edilirken. Yangına havadan helikopterler ile gece gündüz müdahale sürüyor.  

GÖKYÜZÜNÜ DUMANLAR KAPLADI

Rüzgarın da etkisi ile alevler geniş bir alana yayılırken dumanların gökyüzünü kapladığı görüldü. Yangına karadan müdahale edemeyen ekipler, alevlerin alt bölgelere sıçramaması için arazöz ve iş makineleri ile tedbir alırken yangını havadan kontrol altına alma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...