Tgrt Haber

Otelde yangın paniği: 40 kişi tahliye edildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Eylül 2023 07:14 - Güncelleme : 01 Eylül 2023 07:33

İstanbul Fatih'te bulunan 5 katlı bir otelin elektrik panosundan yangın çıktı. Yoğun duman nedeniyle otelde mahsur kalan 40 kişi, itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

İstanbulFatih​'te bulunan 5 katlı bir otelde meydan gelen olayda, sabah saatlerinde otelin elektrik panosunda yangın​ çıktı. Elektrik tesisatını saran alevler nedeniyle otelin içerisi kısa sürede dumana boğuldu.

Yoğun dumanın da etkisiyle otelde konaklayanlar odaları terk edemedi. Otelden dumanların yükselmesi üzerine ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

KORKU VE PANİK KAMERADA

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri merdiven aracı yardımıyla, odalarda mahsur kalan turistleri pencere ve balkonlardan tahliye etti. Kurtarılmayı bekleyen turistlerin yaşadığı korku ve panik ise kameralara yansıdı.

İtfaiye ekiplerinin kurtardığı kişiler valizlerini ve eşyalarını da yangından kurtarmaya çalıştı. İtfaiyenin çalışması esnasında otele geri girmeye çalışan Moldovalı bir adamı ise kızı çığlık çığlığa vazgeçirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...