Tgrt Haber

Kars’taki otobüs kazasıyla ilgili dikkat çeken iddia: Şoför uyuya kaldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Ağustos 2023 16:54 - Güncelleme : 01 Ağustos 2023 17:12
Kars’taki otobüs kazasıyla ilgili dikkat çeken iddia: Şoför uyuya kaldı

Kars’ta 8 kişinin hayatını kaybettiği 21 kişinin de yaralandığı otobüs kazasıyla ilgili yaralı bir yolcunun iddiasına gündeme bomba gibi düştü. Tedavi altına alınan yaralı yolcu, şoförün kaza öncesi uyuduğunu aktardı.

Bursa-Kars seferi yapan yolcu otobüsü, Kars​'ın Sarıkamış​ ilçesinde şarampole uçtu. Katliam gibi kazada, 8 kişi hayatını kaybederken 22 kişi de yaralanmıştı.Kazayla ilgili adli soruşturma devam ederken hastanede tedavisi devam eden yaralı yolculardan birinin iddiası gündeme bomba gibi düştü.  

"HER BİRİMİZ CAMLARDAN BİR YERE SAVRULDUK"

Otobüs sürücüsünün uyuduğunu ileri süren yaralı yolcu Sinan Kırıktaş şu ifadeleri kullandı:

“En önden üçüncü sıradaydık biz. Sağ taraftan, sağ baş 1-2-3-8-9-11-12 numaralı koltuklardaydık. Ben uyumuyordum. Annem ve yeğenlerim uyuyordu. Şoför uyuya kaldı. Bir anda abi, abi dedim. Kafasını kaldırdı. O panikle sağ sol yapayım derken refüjden aşağı uçtuk. Sırayla, peyderpey takla attıkça her birimiz camlardan bir yere savrulduk"

"TAKLADAN SONRA GÖZLERİM KAMAŞTI"

"5 ya da 6'ıncı taklada ben camdan fırladım. İlkinde benim yeğenim sağ elimdeydi, sağ kolumdan tutup kaporta çarpınca, cam patlayınca sağ bileğim tutmayı bıraktım yavaşça ondan sonra zaten bir tek ona zarar gelmedi. Onun dışındakiler de peyderpey hepimiz rampanın aşağısına kadar gittik. Buna da şükür iyiyiz. Camdan fırladık o şekilde kurtulduk herhalde. Hatırlamıyorum o takladan sonra gözlerim kamaştı gözlerimi hiç kapatmadım. Annemi bileğinden tutuyordum”

Kars’taki otobüs kazasıyla ilgili dikkat çeken iddia: Şoför uyuya kaldı

Öte yandan hastanede tedaviler devam eden yaralıları Vali Vekili Muhammed Furkan Tuna ziyaret ederek durumları hakkında Sağlık Müdürü Uzman Dr. Zakir Lazoğlu’ndan bilgi aldı. Bir süre yaralılarla sohbet eden Tuna, daha sonra hastaneden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...