Tgrt Haber

Son dakika! Yolcu otobüsü şarampole uçtu: Çok sayıda yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Temmuz 2022 07:45 - Güncelleme : 17 Temmuz 2022 09:24
Son dakika! Yolcu otobüsü şarampole uçtu: Çok sayıda yaralı var

Son dakika haberi: Kayseri'de bir tur otobüsü şarampole devrildi. Meydana gelen feci kazada, 31 kişinin yaralandığı bildirilirken bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Kayseri​'de meydana gelen kazada, Karadeniz'den yola çıktığı öğrenilen tur otobüsü, Kayseri - Sivas​ Karayolu Sultanhanı mevkiinde yoldan çıkarak şarampole devrildi.

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler yol üzerinde güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri ise otobüsteki yaralıları hastaneye sevk etmeye başladı.

Son dakika! Yolcu otobüsü şarampole uçtu: Çok sayıda yaralı var

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekiplerini yaptığı ilk incelemelerde, 46 kişinin bulunduğu öğrenilen otobüste, 31 kişinin yaralandığı bildirildi. Yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere sevk edildi.

OTOBÜSÜN İÇİNDE CAN PAZARI

Öte yandan, kazanın ardından çevrede bulunan vatandaşlar yardıma koşarak, otobüsün camlarını kırıp, yaralıları dışarı çıkardı. Otobüste bulunan bir yolcu kaza anında yaşadıklarını anlatarak, Doğu Karadeniz’den Mersin’e döndüklerini, otobüsün bir anda yoldan çıktığını ve şarampole devrildiklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...