Tgrt Haber

Otobüste korkunç anlar: Yaşlı çifti öldüresiye darp ettiler

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Şubat 2024 17:20 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 17:27

Mersin'de bir otobüste kaydedilen görüntüler izleyenleri şaşkına çevirdi. Okul müdürü ve oğlunun, otobüste tartıştığı yaşlı çifti öldüresiye darbetti.

Toroslar​ ilçesinde Mersin​ Şehir Hastanesine giden otobüste meydana gelen olayda, bir lisenin müdürü olduğu öğrenilen İ.T. ile 17 yaşındaki oğlu A.O.T. , kalp pili takılı olan, felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını tam olarak kullanamayan ve böbrek yetmezliği çeken R.P. (77) ve eşi H.P. ile (71) tartıştı.

KORKUNÇ ANLAR KAMERADA 

Tartışma​ sırasında önce A.O.T. ardından da babası yaşlı çifte saldırdı. Kendine hakim olamayan okul müdürü yaşlı adamın tepesine çıkıp darp etti. O anlar ise otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntüleri yeni ortaya çıkan olayın şüphelilerinden baba ile oğlunun aynı tarihte polis tarafından gözaltına alındığı, ifadelerinin ardından İ.T.'nin tutuklandığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...