Tgrt Haber

Otomobil bir anda alev topuna döndü! Son anda kurtuldular 

22 Aralık 2022 02:28 - Güncelleme : 22 Aralık 2022 02:46

Kırıkkale'de LPG'li bir araç, park yerine yaklaştığı anda alev aldı. Otomobilin içindeki 2 kişinin panikle dışarı çıktığı anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Kırıkkale​'de park edildikten bir sonra alev alan LPG​'li otomobilin içindeki 2 kişi, kendini panikle dışarı attı. 

Park edildikten bir süre sonra alev alan LPG'li otomobilden panikle çıkan 2 kişinin o anları güvenlik kamerasına yansıdı. Alevlere yangın​ tüpleriyle müdahale eden esnafların sayesinde de otomobil​, tamamen yanmaktan son anda kurtarıldı. 

O ANLAR ANBEAN KAMERALARA YANSIDI 

Facianın eşiğinden dönülen olayda 06 FB 955 plakalı otomobil, park edildikten bir süre sonra motor bölümü yanmaya başladı. Sürücü ve yanındaki vatandaşın, bir anda alev alan otomobilden panikle dışarı çıktığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

Alevlere yangın tüpleriyle müdahale eden esnafların sayesinde de otomobil, tamamen yanmaktan kurtarıldı. Maddi hasarın oluştuğu LPG'li otomobil, yapılan incelemelerin ardından çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı.

Yangının ise elektrik aksamından kaynaklandığı öğrenildi. 

 

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...