Tgrt Haber

Otomobil çalan 14 yaşındaki çocuk kaza yapınca yakalandı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Şubat 2024 06:57 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 06:58

Çorum'da 14 yaşındaki bir çocuk, kontağı üzerinde bırakılan otomobili çalarak kaçtı. Ancak kaçışı uzun sürmedi. Şehir merkezinde gezerken park halindeki bir araca çarpınca yakayı ele verdi.

Çorum​ sokakları gece saatlerinde hareketli anlara sahne oldu. Üzerinde kontak anahtarı unutulan bir otomobili çalan 14 yaşındaki çocuk​, kaza​ yaptı ve yakalandı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre, 14 yaşındaki N.K., anahtarı üzerinde unutulan A.G.'ye (77) ait otomobili Gülabibey Mahallesi Millet 1. Sokak'tan çalarak kaçmaya başladı.

Otomobil çalan 14 yaşındaki çocuk kaza yapınca yakalandı - 1. Resim

ARAÇ SAHİBİNE TESLİ EDİLDİ

Çalıntı araçla şehir merkezinde gezen N.K., Çöplü Mahallesi Cami Kebir 3. Sokak'ta park halindeki bir araca çarparak kaza yaptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan incelemede otomobilin çalıntı olduğu belirlendi.

Hırsızlık​ olayını gerçekleştiren N.K., polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, aracının çalındığını polisten öğrenen A.G. de olay yerine gelerek otomobilini teslim aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...