Tgrt Haber

Otomobil hafriyat kamyonuna çarptı: 4’ü çocuk çok sayıda yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Eylül 2023 14:42 - Güncelleme : 05 Eylül 2023 14:52
Otomobil hafriyat kamyonuna çarptı: 4’ü çocuk çok sayıda yaralı var

Manisa’nın Kula ilçesinde hafif ticari aracın hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Aracın hurdaya döndüğü feci kazada, 4’ü çocuk 7 kişi yaralandı.

Manisa​'nın Kula​ ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen kazada, Uşak’tan İzmir istikametine seyir halinde olan Gökhan M. (35) kontrlündeki hafif ticari araç, aynı yönde seyreden Mehmet D. (24) idaresindeki hafriyat kamyonuna arkadan çarptı.

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Feci kazada çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari araç adeta hurdaya dönerken, sürücü Gökhan M. ve yolcu olarak bulunan Damla D. (33), Zühal O. (32), Ada M. (9), Eymen Ayaz O.(5), Nisa M. (4) ve 6 aylık Ceylin O. yaralandı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Salihli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.,

Öte yandan kaza sebebiyle İzmir-Ankara D300 karayolunun İzmir istikametinde trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması ile trafik normal seyrine döndü.

Otomobil hafriyat kamyonuna çarptı: 4’ü çocuk çok sayıda yaralı var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...