Tgrt Haber

Alevlere teslim olan otomobil hurda yığınına döndü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Ağustos 2022 06:55 - Güncelleme : 26 Ağustos 2022 07:05
Alevlere teslim olan otomobil hurda yığınına döndü

İstanbul'da alev topuna dönen otomobile itfaiye ekipleri müdahale etti. Yanan otomobil hurda yığınına dönerken, sürücü şans eseri burnu bile kanamadan kurtuldu. Alevlerin yükseldiği o anlar ise vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbulEsenyurt​'ta E- 5 Edirne​ istikametinde gece saatlerinde bir otomobilde henüz bilinmeyen bir nedenle alevler yükselmeye başladı. Alevleri fark eden sürücü yanan otomobilden yükselen alevlerin seyir halindeki diğer araçlara sıçramaması için yanan otomobilini sağ şeride çekti.

KISA SÜREDE ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Kısa sürede otomobilin tamamı alevlere teslim olurken, sürücü güçlükle kendini dışarı attı. Otomobil​ hurda yığınına döndü. Daha sonra sürücünün ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Facianın eşiğinden dönülen yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Öte yandan itfaiye ekipleri yanan otomobilde uzun süre soğutma çalışması yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...